duminică, 8 ianuarie 2017

EXPOZITIA " ORASELUL TRENULETELOR " BRASOV




Un om cu suflet de copil ce a mers in parelel pe doua drumuri aparent diferite, dar cu atat de multe elemente in comun. Talentul, pasiunea, rabdarea, perfectionismul si perseverenta sunt cateva dintre calitatile de care ai nevoie pentru a studia pianul, dar si pentru a-ti indeplini visul de a ramane copil o viata. Cati dintre noi nu si-ar fi dorit asta? Shwan Sebastian este unul dintre cei care a reusit. Putini sunt cei care l-au cunoscut ca administrator al Expozitiei de Trenulete si LEGO din Sinaia, intre 2012 si 2016, printre calitatile lui au fost dintodeauna discretia si modestia. Doar cativa apropiati au stiut de dorinta lui cea mai mare, aceea de a deschide o expozitie proprie in orasul lui de suflet, Brasov. 


Visul lui a devenit realitate iar expozitia se afla astazi pe strada Muresenilor nr.3, aproape de Piata Sfatului , unde si-a instalat toate „jucariile”: trenulete, masini, cladiri, personaje si peisaje. Acum, că oraselul este animat, va invitam sa aflati continuarea acestei povesti vizitand Expozitia Oraselul Trenuletelor, ce include pe langa colectia impresionanta de trenuri, cele doua colectii LEGO Vintage - Lego Classic Space si Lego Classic Town, dar si o minidioarama „promo” .





























Un comentariu:

Grădinile Romane

          Pensiunea Grădinile Romane este s ituata pe  pe malul Lacului Izvorul Muntelui, oferă o experiență de lux inspirată din stilul Imp...