miercuri, 15 august 2018

SIBIU - Hermannstadt



               


Prezentul şi trecutul se îmbină armonios în judeţul Sibiu: diversitate etnică şi confesională, abundenţă de stiluri arhitecturale, viață culturală bogată, înrădăcinate în secole de istorie şi influenţate de rafinamentul şi eleganţa vieneză. Toate acestea, alături de varietatea reliefului de la poalele Carpaților conturează imaginea de mozaic a destinaţiei ce vă aşteaptă să o descoperiţi.


















Satul Cristian 











Mănăstirea Orlat 


Mănăstirea Orlat se află în apropiere de Sibiu, la 5 km. de Săcel. Maica Dionisia este stareța Mănastirii Orlat , maica Paisia egumena, iar Prea Cuviosul Sofian este duhovnicul Sfintei Mănăstiri Orlat.Ea face parte din categoria mănastirilor înființate după 1989, piatra de temelie fiind sfințita în 1993. A fost ridicată pe proprietatea monahului Macarie Agachi, fiind inițial schit de călugări. Lucrarile de construcție s-au încheiat în 2000. Mănăstirea Orlat a fost sfințită în 2001.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Grădinile Romane

          Pensiunea Grădinile Romane este s ituata pe  pe malul Lacului Izvorul Muntelui, oferă o experiență de lux inspirată din stilul Imp...